De Karavan trekt voor jubileum naar het voormalig postgebouw in Roeselare

05/12/17 om 17:57 - Bijgewerkt om 17:56

Tijdens het weekend van 16 en 17 december is er de vijfde editie van De Karavan in het voormalig postgebouw in de Hugo Verrieststraat. In afwachting van een nieuwe bestemming kunnen creatievelingen er het beste van zichzelf geven tijdens een tweedaags evenement. Het concept is al vijf edities lang hetzelfde, de invulling niet. "Bij iedere editie willen we een beetje meer vernieuwen", zegt Gorik Casier.

In 2014 vond de eerste editie plaats van De Karavan, een tweedaags evenement waarbij creatievelingen en kunstenaars de kans krijgen om hun kunnen te tonen. Beleving staat daarbij centraal. De Karavan werd daarbij niet zomaar gekozen als naam. Van bij het begin was het de bedoeling om op verschillende plaatsen het evenement te laten plaatsvinden. De eerste editie vond plaats op de site Dejonckheere, later belandden ze onder andere in het Zuidpand en de site van Damman Croes in Krottegem. Daarbij mochten ze vorig jaar bijna 3.000 bezoekers verwelkomen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!