Davidsfonds Meulebeke schenkt 850 euro aan TEJO

Voorzitter Filip De Clerck overhandigt samen met de bestuursleden van het Davidsfonds en Crescendo de cheque aan Wendy Vanoverbeke van TEJO. © Foto Luc
Redactie KW

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het Davidsfonds, waarop Crêpe Brulée voor de muzikale noot zorgde, overhandigde voorzitter Filip De Clerck een cheque van 850 euro aan Wendy Vanoverbeke van TEJO.

Op dinsdag 26 december 2017 organiseerde Davidsfonds Meulebeke samen met Crescendo ‘U zijt wellekome’, de gezelligste kerstsamenzang van Vlaanderen. Dat evenement wordt nu al enkele jaren ingericht voor het goede doel. “Dankzij de medewerking van het zangkoor Crescendo onder leiding van Leen Van Hee, slagen we er in om ieder jaar een boeiende kerstsamenzang op het getouw te zetten ten voordele van een goed doel”, vertelt voorzitter Filip De Clerck. “Zo hebben we in het verleden het Vluchtelingenwerk, Make a Wish en Dynamica Meulebeke gesteund. Nu viel onze keuze op TEJO (Therapeuten voor Jongeren). We zijn dan ook verheugd een cheque van 850 euro te schenken aan deze vereniging.”

“Wij bieden laagdrempelige, therapeutische ondersteuning aan jongeren tussen 10 en 20 jaar, kortdurend, anoniem en gratis”, verduidelijkt Wendy Vanoverbeke van TEJO. “Deze dienstverlening gebeurt door professionele therapeuten op vrijwillige basis. Ze werken allemaal vanuit hun eigen therapiescholing, met als doelstelling de jongeren te deblokkeren en hen opnieuw in hun kracht te zetten. Wij bieden de jongeren eveneens een plek waar er in alle rust naar hen geluisterd kan worden.” (LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier