David Selen opent zomerbar op dak van hippodroomgebouw

30/03/18 om 07:50 - Bijgewerkt op 29/03/18 om 09:54

Chef David Selen van restaurant L'Improviste op de hoogste verdieping van het hippodroomgebouw opent in het laatste weekend van april op het dakterras een zomerbar. Die blijft met uitzondering van Waregem Koerse heel de zomer open voor het publiek tot eind september. De bar krijgt de naam Oskar. Voor het concept en de inrichting deed Davis Selen een beroep op Nicholai Lakiere en Thomas Van Parijs van het Waregems evenementenbureau Convivo.

"Het grote dakterras van L'Improviste nodigt eigenlijk uit om er iets mee te doen", vertelt David Selen. "En zeker tijdens de zomer is er veel mogelijk. Zo ontstond het idee om een specifieke zomerbar te openen, waar wij gepaste hapjes en drankjes zullen serveren. Om ons daar goed op voor te bereiden, gaat de bar al open op het einde van april. We zijn benieuwd wat het zal geven. Na de zomerperiode gaan we het concept dan evalueren en bekijken we hoe en op welke manier we daarmee kunnen doorgaan. Want eigenlijk kan je in om het even welk seizoen een speciaal ingerichte bar openen op het dakterras van ons restaurant."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!