Dansleraars gaan internationaal

13/07/18 om 04:53 - Bijgewerkt op 12/07/18 om 09:53

Dansleraars Yannick Vanhove (33) en Liz De Vuyst (32) uit Waregem verhuizen naar Frankrijk en focussen zich voortaan op danslessen overal ter wereld. Het Life Danscenter neemt hun Argentijnse tangoschool Tangorrion over. De hoofdvestiging in Gent blijft bestaan, de Kortrijkse lessen gaan bij de start van het nieuwe seizoen voortaan in Izegem door.

Yannick en Liz kwamen in 2001 voor het eerst in aanraking met de Argentijnse tango. Hun passie voor de dansstijl resulteerde later in een verblijf van twee jaar in Buenos Aires. "In 2010 gingen we met onze dansschool Tangorrion van start met als doel onze kennis van de authentieke Argentijnse tango te delen", vertelt het koppel. "We gingen van start met lessen in CC Meulestede in Gent en OC Lange Munte in Kortrijk. De school vergaarde al vlug een zekere bekendheid. In 2012 werden we Europees kampioen in de categorie tango salon en finalisten van het wereldkampioenschap. Dat opende wereldwijd deuren en daardoor tourden we vaak ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!