Dank, vrijwilligers Rode Kruis Tielt!

02/02/18 om 10:00 - Bijgewerkt op 01/02/18 om 15:21

Met meer dan 100 actieve vrijwilligers is het Rode Kruis Tielt een sterk geëngageerde beweging. Het hoeft niemand te verwonderen dat ook dit jaar een aantal vrijwilligers een medaille kregen. De meest in het oog springende zijn ongetwijfeld de 40 jaar dienst van Gabriël Wittevrongel en Marc Wittevrongel.

In 2017 kon het Rode Kruis Tielt weer rekenen op 110 vrijwilligers, die een deel van hun vrije tijd spendeerden aan het helpen van anderen. "Sommigen gingen een praatje maken met patiënten of bewoners van het ziekenhuis of het woonzorgcentrum of hielpen bij de dagelijkse bezigheden en activiteiten", zegt voorzitter Catharina Dehullu. "Anderen zorgden ervoor dat de bloedcollectes konden plaatshebben of sprongen uit hun bed en in de ambulance voor alle denkbare noodgevallen. De hulpdienstvrijwilligers stonden weer paraat voor allerhande (sport)manifestaties. Heel wat leden zorgden ook dit jaar weer voor de interne opleidingen en bijscholingen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!