Daniil Lavrovski ruilt binnenkort zijn geliefde Brugge voor andere oorden

13/07/18 om 06:10 - Bijgewerkt op 12/07/18 om 13:33

Als je een billboard voorbij komt van McDonald's, dan kijk je naar een 'echte' Daniil Lavrovski. De Bruggeling is pas 24 jaar, maar geeft zich keihard om de top van de fotografie te bereiken. "Het gaat mij niet om beroemd worden, ik wil gewoon supergoed worden in mijn werk."

De namen Stephan Vanfleteren en Anton Corbijn vallen om de haverklap tijdens ons gesprek. Het ligt er vingerdik op dat Daniil Lavrovski enorm opkijkt naar deze twee fotografen en hun indrukwekkende palmares. Mogen we over x-aantal jaar de naam Daniil Lavrovski toevoegen aan dit lijstje klassebakken? Als het aan Daniil ligt, zeker wel. Hij smijt zich helemaal in de fotografie en probeert zichzelf constant te vernieuwen. En dat werpt zijn vruchten af. Daniil behoort tot het fototeam van De Morgen, een van zijn grote dromen ging zo in vervulling. "Ik ga pas rust vinden als ik wereldniveau heb bereikt."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!