Daisy uit Aartrijke in de finale van Love2Truck

04/05/18 om 07:30 - Bijgewerkt op 03/05/18 om 10:11

Daisy Coudeville is in de running om de meest gepassioneerde vrachtwagenchauffeur van België te worden. Ze schopte het als enige vrouw tot in de finale. "Als vrachtwagenchauffeur leef ik de droom die ik als tienjarig meisje al had. Mijn truck is mijn leven", zegt Daisy enthousiast.

Daisy Coudeville (31) is afkomstig van Jabbeke maar is een klein jaar geleden naar Aartrijke verhuisd. Ze woont er langs de Noordstraat met haar vriend Stefaan Degryse (42). Kyenzo (9), de zoon van Stefaan, woont deeltijds bij hen. Daisy droomde al van jongs af aan om later truckchauffeur te worden. "Da's inderdaad geen alledaagse droom voor een meisje van tien jaar", lacht Daisy, "maar ik meende het wel. Mijn vader was tuinbouwer en reed met een klein vrachtwagentje naar de veiling met z'n groenten. Toen dat vrachtwagentje vervangen moest worden, ging ik mee kiezen. Toen ik al die grote trucks zag, was ik meteen verkocht. Op dat moment wist ik dat ik later ook met zoiets zou...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!