Comedy4Life brengt comedians naar vijf Kapelse huiskamers voor het goede doel

14/12/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 13/12/18 om 13:43

De Warmste Week gaat in Schuiferskapelle voor de vierde keer gepaard met heel wat gelach, want er wordt een nieuwe editie van Comedy4Life op poten gezet. Met optredens van onder meer Bart Cannaerts en Begijn Le Bleu belooft het alvast een topeditie te worden. Zoals steeds selecteerden de initiatiefnemers twee goede doelen die hen na aan het hart liggen. Dit keer gaat de opbrengst naar Boven De Wolken en Canis Fidelis.

Op zaterdag 22 december zal er in vijf woonkamers in Schuiferskapelle heel hartelijk gelachen worden. Dan is er immers een nieuwe editie van Comedy4Life. "We zitten intussen al aan de vierde keer", vertelt initiatiefnemer Dean Dewitte. "Vier jaar geleden ontstond het idee eerder bij toeval. We hebben de hele boel toen op een week tijd geregeld: de comedians, de locaties én het publiek. Gelukkig vonden we meteen de KSA en enkele buren bereid en konden we vier locaties aanbieden. Uiteindelijk bleek het concept meteen een succes te zijn. De 160 bezoekers hadden zich een avond geamuseerd en we konden meer dan 2.000 euro aan het goede doel schenken."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!