Collega's Mariasteen uit Gits willen in totaal 200 kg vermageren

17/03/18 om 07:28 - Bijgewerkt op 16/03/18 om 15:29

Wie op donderdag 22 maart afstemt op Eén, zal daar de belevenissen kunnen volgen van Paul Vandenbroucke en zijn collega's van Mariasteen. Zij schreven zich in voor het programma 'Vandaag over een jaar', waarin Vlamingen gevolgd worden in het streven naar hun goede voornemen. Hun doel was om in één jaar tijd samen 200 kg te vermageren.

Paul Vandenbroucke is coördinator van de Groendienst in Mariasteen. Hij geeft leiding aan mensen met een arbeidshandicap. Samen zorgen zij voor de aanleg en het onderhoud van groenzones bij bedrijven en openbare besturen. "Dat houdt in dat onze mensen fysieke arbeid moeten verrichten", steekt Paul van wal, "Hoe fitter je bent, hoe beter dat gaat natuurlijk. Daarom bedacht ik een jaar geleden het project 'Fit For Work', waarbij we samen zouden proberen om een aantal kilo's te vermageren. Ik stuurde het idee in naar het programma 'Vandaag over een jaar'...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!