Chiro Oetsjiekoetsjie houdt zesde editie van Ignition fuif

De leiding van chiro Oetsjiekoetsjie is klaar voor Ignition 6.0. © IVD
Redactie KW

Het was een traditie bij Chiro Oetsjiekoetsjie uit Sint-Eloois-Vijve om bij het begin van de krokusvakantie uit te pakken met een fuif en kinderfuif. Daar stapte men nu vanaf. De fuif verhuist naar 2 maart, de kinderfuif naar het feestweekend in april.

“Onze fuif, die wij koppelden aan een kinderfuif, was inderdaad een klassieker aan de vooravond van de krokusvakantie. Maar omdat hij samenviel met een aantal andere chirofuiven kozen wij voor een nieuwe datum en het wordt dus vrijdag 2 maart“, verklaart hoofdleidster Leni Bekaert. “Als intro op onze Ignition fuif konden de kinderen zich twee uur uitleven tijdens een kinderfuif, maar daarna was het alle hens aan dek om de zaal in orde te brengen voor het echte fuifwerk. Daarom vonden we het beter om die kinderfuif te kaderen in ons feestweekend, dat plaatsvindt tijdens het weekend van 20 april. Op vrijdagavond is er dan onze quiz 4.0, die ondertussen al goed ingeburgerd is, op zaterdagvond kunnen de kinderen uit de bol gaan tijdens hun fuif op de beats van echte dj’s en voor de ouders is er een aparte bar. Wij sluiten af op zondag met een eetfestijn.”

Dj-wedstrijd

“Eerst leggen we onze focus echter volledig op Ignition 6.0 en we zorgden daarbij voor een nieuwigheid met onze dj-wedstrijd. Iedereen kon een tape van twintig minuten insturen en daaruit wordt de beste inzending gekozen door de leiding. De winnaar maken we binnenkort bekend en deze dj mag draaien op onze fuif van 21.30 uur tot 23 uur. Na vijf geslaagde edities zijn we ondertussen al aan Ignition 6.0. De fuif gaat van start om 21.30 uur en samen met de winnaar van onze wedstrijd zullen topdj’s zoals Employerz b2b Skylo, Zodexx, Double Trouble, Double Dazzle, Aiman, Madame Edwaar en Palt&Sepper de twee zalen in ons lokaal ‘n Hangar laten ontploffen. Bovendien is er tussen 22 en 23 uur een happy hour.”

“Onze fuif staat bekend als een van de gezelligste in Groot-Waregem en we zullen er met de leiding en de medewerkers alles aan doen om onze reputatie weer helemaal waar te maken”, besluit een gemotiveerde Leni Bekaert.

(IVD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier