Chihuahua gestolen in Knokke: baasjes loven 2.000 euro uit voor gouden tip

© MM
Redactie KW

Patricia Van Hee uit Knokke is de wanhoop nabij nadat haar chihuahua Elvis afgelopen weekend werd gestolen vanop haar terras. De vrouw looft 2.000 euro uit aan voor de gouden tip óf aan de dader die het hondje terugbrengt. “We hebben Elvis al 11 jaar. We missen haar enorm en zijn kapot van verdriet”, zegt Patricia.

Wie heeft Elvis gezien? Het is de vraag die sinds zondagmiddag constant door het hoofd van Patricia spookt. De vrouw zag omstreeks 15.30 uur in een flits iemand op haar terras iets wegnemen en realiseerde zich pas ogenblikken later dat haar hondje nergens meer te bespeuren was. Een zoektocht in de verre omgeving van de Mimosastraat leverde niks meer op. “We hebben tot middernacht gezocht en zelfs een speurhond ingezet. Het spoor van Elvis stopte meteen op ons terras”, zucht Patricia.

Gestolen

De vrouw is overtuigd dat haar hondje, een chihuahua, werd gestolen. “Wat kwam die persoon anders zoeken op ons terras? Ook het feit dat een speurhond geen spoor meer vond en een zoektocht met man en macht niks opleverde, sterkt ons alleen maar in die overtuiging”, zegt de vrouw kordaat. Ze ging ondertussen ook aangifte doen bij de politie, maar hoopt vooral op de hulp van mensen uit de buurt die iets zouden gezien hebben. Het gezin is alleszins kapot van verdriet.

“Elvis is al elf jaar bij ons. Iedereen die een huisdier heeft, weet hoe we ons nu voelen. We zijn kapot van verdriet”, snikt Patricia. Dat de chihuahua het gezin veel waard is, bewijst de beloning die ze voorzien voor de gouden tip: 2.000 euro cash. “We zouden dat geld zelfs aan de dader geven, als we Elvis maar terugkrijgen”, klinkt het geëmotioneerd. “Wie ons hondje ook heeft, breng haar alstublieft terug.” De baasjes laten ook weten dat het hondje problemen heeft met de nieren en speciale voeding nodig heeft. Wie meer zou weten over de verdwenen chihuahua, kan Patricia bereiken op het nummer 0477 37 01 05.

(MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier