Champagnebeurs strijkt opnieuw neer in Nieuwpoort

08/12/17 om 00:39 - Bijgewerkt om 00:45

Voor de derde keer is Champagnefestival vzw als organisator te gast in Nieuwpoort.

Champagnebeurs strijkt opnieuw neer in Nieuwpoort

Champagnefestival vzw is voor de derde keer te gast in Nieuwpoort. © MF

Kerstchampagne@Nieuwpoort vindt komend weekend plaats van vrijdag 8 tot zondag 10 december. "Ons evenement profileren als een boeiende attractieve bestemming in binnen- en buitenland is niet zo simpel", zegt voorzitter Bernard Vandamme. "Wij doen dat door onze eigenheid te etaleren en wel op een doelgerichte manier. Door te vertellen waarin we goed zijn en activiteiten te organiseren die ons profiel ondersteunen. Onze evenementen maken een belangrijk deel uit van het toeristisch aanbod, dat merken we ook in Nieuwpoort", aldus Bernard.

"België barst van activiteiten en evenementen. De ene wordt al wat professioneler georganiseerd dan de andere. Daarom zijn we ontzettend dankbaar dat we dit jaar opnieuw de steun krijgen van tientallen handelaars uit de stad die het festival mee helpen dragen. De steun en de medewerking van het stadsbestuur hadden we al. Wij zijn blij verrast dat we van de hotelsector mogen vernemen dat er reeds heel wat boekingen zijn voor dit weekend."

Voor elk wat wils

"In de Vismijn zullen komend weekend verschillende champagneproducenten pareltjes presenteren die niet mogen ontbreken in de collectie voor de eindejaarsfeesten. Er staat naast champagne uiteraard heel wat op het programma. Er is voor elk wat wils: muziek, kunst, champagne en het beste op culinair gebied", klinkt het.

"Op zaterdag 9 december is er van 10 tot 16 uur is een ruilbeurs voor champagnecapsules. Gezien de beperkte ruimte is vooraf reserveren de boodschap. Een tafel kost 5 euro. De exposanten kunnen al vanaf 9.30 uur in de zaal terecht om hun tafel in te richten", geeft voorzitter Bernard Vandamme nog mee.

(MF)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!