Catchspektakel in Torhout met Kurt Clauw in de ring

Tijdens de voorbije Batjes worstelde Kurt 'Black Cobra' Clauw (zonder masker) er ook al stevig op los. © Foto JS
Johan Sabbe

Op zaterdagavond 8 december organiseert de Cobra Wrestling Association (CWA) haar tweede grote catchgala sinds de vereniging in de zomer van 2017 werd opgericht. Torhoutenaar Kurt Clauw, alias Black Cobra, treedt in zaal De Mast uiteraard zelf in de ring. De 51-jarige man is de spilfiguur van de CWA.

Het loopt lekker met de Cobra Wrestling Association, die in juni tijdens de Batjes voor het eerst een openlucht catchshow op de koer naast het Huis Bekaert georganiseerd heeft. “Ons ledenaantal is tot 25 opgelopen, los van het bestuur en de crew”, klinkt Kurt Clauw tevreden. “We zijn het voorbije jaar op tal van evenementen present geweest en krijgen almaar meer naam en faam.”

Er treden catchers uit binnen- en buitenland aan, die samen voor een stevig avondje show zullen zorgen. “Ik denk aan de Walen Azreal, Demon Face en Candice Carabain, net als de Nederlander Scott Valentine en de Queen of Glamour Katrin uit Rusland”, aldus Kurt. “Uiteraard zullen er ook worstelaars van onze eigen CWA van de partij zijn. Zelf zal ik alvast mijn uiterste best doen om het hopelijk talrijk aanwezige publiek waar voor zijn geld te geven.”

Gratis voor kinderen

De catchshow heet Genesis 2 en wordt afgerond met de kamp Pain & Bones, waarin het duo Pure Pain het opneemt tegen het duo Skeleton Crew. Vier catchers die maar één ding voor ogen hebben: winnen. Het catchspektakel start om 20 uur in zaal De Mast. De deuren gaan om 19.30 uur open. Of de Sint twee dagen na zijn hoogdag samen met zijn knechten komt meeworstelen, is niet bekend.

De tickets kosten 8 euro in voorverkoop en 10 euro aan de deur. Ze zijn te koop in ‘t Friet-uurtje in de Zwevezelestraat en bij Kurt Clauw zelf, 0495 66 35 89. Kinderen onder de 12 jaar komen er gratis in. “Iedereen die van een ontspannende en tegelijk spectaculaire avond houdt, is hartelijk welkom”, besluit Kurt. “We gaan er een flinke lap op geven.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier