Carrefour vestigt zich aan voormalige Aldi aan Torhoutse Steenweg

Sinds 1985 was Aldi gevestigd langs de Torhoutse Steenweg. © JVM
Redactie KW

In het handelsgebouw aan de Torhoutse Steenweg 130 in Sint-Andries, waar tot voor kort Aldi was gevestigd, komt een vestiging van Carrefour Expres. De opening van de winkel is voorzien in september dit jaar.

Het gebouw dat sinds 1985 de Aldi-supermarkt huisvestte, wordt uitgebreid en verbouwd. De woning aan de Torhoutse Steenweg 128 wordt gesloopt en het perceel wordt volledig dicht gebouwd zodat de bestaande winkel en de nieuwbouw één geheel vormen.

Aldi naar Zandstraat

Aldi en Renmans verhuisden recent naar een ruimter handelsgebouw aan de Zandstraat ter hoogte van de Expresweg (N31) in Sint-Andries. Carrefour vult de bestaande locatie in met een Carrefour Express-buurtsupermarkt.

Door de reorganisatie van de parking worden zes bijkomende parkeerplaatsen, 14 bijkomende fietsstallingen en 3 staanplaatsen voor bakfietsen gecreëerd. De fietsstallingen voor klanten zullen overdekt zijn. Er wordt eveneens een parkeerplaats voor een vrachtwagen afgelijnd ter hoogte van de laad- en loszone bij de inrit aan de Torhoutse Steenweg (N32). (NDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier