Cannabiswinkel op komst in Ieper

15/03/19 om 07:15 - Bijgewerkt op 14/03/19 om 11:43

Normaal zou er donderdag een shop-in-shop van De Farmerie, een legale cannabiswinkel in Roeselare, openen bij cosmeticawinkel Taizo in Ieper. Door een inval van politie en parket in Roeselare woensdagnamiddag wordt die opening echter voorlopig uitgesteld.

Monique Vandaele (55) is zaakvoerder van Taizo in de Boterstraat in Ieper, maar ook de moeder van Florence Peel (29), die samen met haar partner Floris Verschuere (27) in januari De Farmerie opende in Roeselare. "Op 26 januari openden ze de winkel. Eerder stond al de webshop online", vertelt Monique. "Sinds ze open zijn, zagen ze dat er heel veel klanten uit de Westhoek over de vloer kwamen: Ieper, Poelkapelle, Langemark, Zonnebeke... Van die klanten kwam de vraag of er geen plannen waren om ook een winkel te starten in Ieper. Florence en Floris zijn echter jonge starters. Zij hebben nog maar pas geïnvesteerd in de winkel in Roeselare. Aangezien wij hier met de winkel zitten, kwamen we op het idee om de producten hier ook aan te bieden. De producten liggen immers in dezelfde lijn als de winkel: cosmetica, verzorging, rustgevend..."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!