Café De Sportwereld heropent

04/05/18 om 07:00 - Bijgewerkt op 02/05/18 om 15:37

Café De Sportwereld op de Burg in Torhout heropent op vrijdagmorgen 4 mei om 8.30 uur de deuren met een totaal vernieuwd interieur en een nieuwe uitbater: de 46-jarige Dimitri Andries. Die heeft, zo zegt hij zelf, de ambitie om van De Sportwereld weer een écht volks- en sportcafé te maken met heel wat verenigingen.

Vijf jaar - sinds begin april 2013 - heeft Brian Vaneecke uit Aartrijke café De Sportwereld gerund, maar dat is nu voorbij. De nieuwe cafébaas heet Dimitri. "We hebben de voorbije weken keihard gewerkt om het café een nieuw interieur te geven", zegt hij. "De oude tafels en stoelen heb ik aan de jeugdbeweging KSA geschonken, want ik wou ander meubilair. Het houtwerk in het café, waaronder dat van de bar, is een realisatie van de leerlingen houtbewerking van het plaatselijke GO! Atheneum Eureka. Het café heeft vanaf nu een eigentijdse, maar ook enigszins rustieke uitstraling. Heel gezellig. Net zoals ik het wil."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!