BV' schilderen P'tit Pot-kokosnootpotjes voor het goede doel

12/10/18 om 19:15 - Bijgewerkt om 19:13

Op 18 oktober vindt de jaarlijkse Dag Tegen Kanker plaats. Een dag vol solidariteit waarop kankerpatiënten en hun naasten een hart onder de riem worden gestoken. Heel wat mensen ondernemen leuke en creatieve initiatieven om hun steun te betuigen. Zo ook Sophie Destrooper, van de koekjesfamilie Destrooper.

BV' schilderen P'tit Pot-kokosnootpotjes voor het goede doel

Louis Talpe is een van de zes BV's die het project ondersteunt. © (GF)

Sophie is de oprichtster van de kleurrijke P'tit Pot-kokosnootpotjes die bijna één jaar bestaan. Voor deze solidariteitsdag nodigde ze zes bekende Vlamingen uit om een set van drie cocobowls te creëren en zo haar project te ondersteunen. Sophie koos voor BV's die een eigen verhaal hebben. Een verhaal dat zich vertaalt in de originaliteit van hun kokosnootpotjes.

Louis Talpe, Bill Barberis, Goedele Liekens, Gilles Van Bouwel, Evi Van Acker en Geert Van Hecke mochten zich van hun meest creatieve kant laten zien. Alle zes beschilderden ze een set P'tit Pot-potjes voor het goede doel.

Binnenkort wordt het eindresultaat geveild op VAVATO, waarna de opbrengst rechtstreeks naar Dag tegen Kanker gaat. Op deze manier willen Sophie Destrooper en de zes bekende Vlamingen hun steentje bijdragen en hun steun betuigen aan iedereen die al getroffen werd door kanker.

(MB)

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!