Buurtbewoners De Lelie tekenden beroep aan tegen nieuwe verkaveling

27/04/18 om 07:30 - Bijgewerkt op 26/04/18 om 09:37

Enkele buurtbewoners tekenden bij het provinciebestuur beroep aan tegen de nieuwe verkaveling op de site De Lelie op Zedelgem De Leeuw. "We vragen dat bij de verkavelingsaanvraag rekening wordt gehouden met alle andere lopende projecten in de rivierbedding van de Kerkebeek. De invloed van het water én de mobiliteit moet voor de volledige omgeving bekeken worden", zegt bewoner John Van Daele.

Het gemeentebestuur van Zedelgem keurde het verkavelingsplan goed, maar enkele buurtbewoners tekenden beroep aan bij het provinciebestuur. "Tijdens een infozitting voor bewoners werden we afgeblaft door een schepen en daar konden of wilden we het niet bij laten", zegt John Van Daele. "Bekijk de verkavelingen langs de Loppemsestraat in Zedelgem Dorp, de Kloosterstraat en de Halfuurdreef in Veldegem,... Als je kijkt naar de overstromingskaart, dan zie je dat de verkaveling van De Lelie zich de...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!