Burger King op de Markt van Brugge opent donderdag

De Burger King opent in het pand 'De Klokke' op de Markt. © Foto PDV
Redactie KW

Op donderdag 2 november om 10 uur opent op de Markt van Brugge een filiaal van het bekende Amerikaanse hamburgerrestaurant Burger King. De vestiging komt in het bekende pand De Klokke, waar decennialang Quick gevestigd was.

Het pand staat nu al enige tijd leeg voor een complete make-over. “Na enkele weken van hard werken is de herinrichting nu zo goed als klaar”, weet Shana Van den Broeck van Burger Brands Belgium, het bedrijf achter de exploitatie van de Burger King Restaurants in ons land. “Er werd veel gewerkt met hout en warme kleuren, om die typische look and feel van Burger King te bekomen. Ook de aanwerving van het personeel is rond; we werken met zo’n 40 vaste krachten en 25 studentenjobs.”

“Het grootste verschil met de Quick-restaurants, die ook tot dezelfde groep behoren, is uiteraard het andere aanbod. Waar de bekendste burger bij Quick de Giant is, is dat bij ons de Big Whopper. Quick speelt meer in op het Belgische gevoel, de Belgitude, terwijl Burger King een op en top Amerikaans bedrijf is.”

(PDV-foto PDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier