Burgemeester Staden opnieuw vrijgezel

© Joke Couvreur
Redactie KW

Burgemeester Francesco Vanderjeugd (31) en Justine Decadt (26) zijn niet langer een koppel.

De twee hadden gedurende 14 maanden een relatie. Die ontstond nadat de burgemeester zich om de familie bekommerde nadat Ann-Laure, de zus van Justine, bij een aanslag in New York eind oktober 2017 om het leven kwam.

De burgemeester regelde toen een aantal zaken voor de familie en vergezelde hen zelfs naar Zaventem toen het lichaam van Ann-Laure gerepatrieerd werd. De burgemeester en Justine bleven contact houden. Uiteindelijk mondde dat uit in een relatie die nu strandde.

De beslissing om uit elkaar te gaan werd volgens Francesco Vanderjeugd samen genomen. “We hebben de beslissing om uit elkaar te gaan met veel pijn in het hart genomen”, aldus de burgemeester. “Het kon evenwel niet anders. Onze verwachtingen en toekomstvisies lagen te ver uit mekaar. We zijn in alle vriendschap uiteen gegaan en blijven contact houden.”

“Ik ben dankbaar voor de momenten die we samen hadden”, reageert Justine. “Francesco is een belangrijke steun geweest voor mij. Ik hecht dan ook nog steeds veel waarde aan onze vriendschap.”

(BCH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier