Brochure bundelt topadressen in Knokke-Heist en omgeving

01/02/19 om 06:00 - Bijgewerkt op 31/01/19 om 15:26

Waar kan je beter genieten van exquise fijnkost, die zelfs verwende lekkerbekken verrast, dan in Knokke-Heist en omgeving? In restaurant De Kruier in Ramskapelle werd deze week de tiende editie van de smaakvolle brochure Toprestaurants in Knokke-Heist en omgeving voorgesteld.

"Met de nieuwe editie van Toprestaurants in Knokke-Heist en omgeving krijgt de liefhebber van uitzonderlijke gastronomie een overzicht van waar de smaakpapillen in alle seizoenen verwend kunnen worden. Met 20 Michelinsterren binnen een straal van 25 kilometer en 79 culinaire adressen, geselecteerd door Gault&Millau, is Knokke-Heist samen met de omliggende gemeenten een absolute culinaire hotspot", vertelt schepen van Toerisme Anthony Wittesaele. "Het onvergelijkbare culinaire aanbod is een van de blikvangers van onze gemeente en maakt deel uit van de unieke sfeer die je hier opsnuift: genieten en je goed voelen met nét dat tikkeltje meer!"
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!