Braziliaanse broers Santos de Jesus zijn het zeker : "Brazilië wint vanavond !"

06/07/18 om 11:35 - Bijgewerkt om 11:50

Voor capoeira-instructeur Anderson 'Grillo' Santos de Jesus (30) en zijn broer Axel (20) uit Roeselare is de clash tussen Brazilië en de Rode Duivels nog net iets specialer. Zij supporteren voor hun geboorteland. "Het wordt 3 - 1 met twee doelpunten van Neymar Junior", klinkt het zelfverzekerd.

Grillo vertoeft al 6 jaar in België. Samen met zijn broer woont hij in een gezellig appartement op de hoek van de Grote Markt. Hij trekt naar alle grote steden van Vlaanderen met capoeira-shows. "Dat is een soort Braziliaanse vechtdans", legt hij uit. "Ik geeft capoeira-initiatie in sportzaal Au Damier, recht tegenover het station. Ook tijdens de Batjes hebben we trouwens een demonstratie gegeven. Bij ons is voetbal zonder twijfel de absolute nummer één, maar samba en capoeira staan samen op een gedeelde tweede plaats als het over favoriete vrijetijdsbeleving gaat", vertelt deze sympathieke Braziliaan, met een torso om u tegen te zeggen...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!