Bowling Torhout verhuist naar binnenstad

13/10/17 om 09:11 - Bijgewerkt om 09:10

Tegen 1 oktober 2018 zal het Torhout Bowling Center verhuizen van zijn huidige locatie in het verste deel van de Oostendestraat naar een ruime nieuwbouw in het centrumdeel van de genoemde straat.

De eigenaar van het huidige bowlingpand in de Oostendestraat 262 (nabij de garage Decleir) en het toekomstige pand in de Oostendestraat 41 (residentie Sleutel) is dezelfde: het Bouwbedrijf Pieter Blomme. De zaakvoerders van het Torhout Bowling Center, Nick Bourgois en Petra Vermandere, kunnen straks dus aan dezelfde eigenaar blijven huren. "De verstandhouding met Pieter van de bouwonderneming is optimaal", zeggen ze. "Hij heeft ons voorgesteld om volgend jaar met onze bowling naar zijn nieuwbouw in de binnenstad te verhuizen. Sowieso zouden we niet eeuwig in het huidige pand kunnen blijven, want het is sterk verouderd met onder andere slechte isolatie. We hebben uiteraard goed over zijn voorstel nagedacht en eerst onder elkaar overlegd of we met de bowling zouden doorgaan. Want vergeet niet dat de recente, aanslepende wegwerkzaamheden in de Oostendestraat ons serieus inkomstenverlies hebben doen lijden en stevig aan ons spaarpotje hebben geknaagd."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!