Bouw van nieuwe sport- en turnhal in Ieper zit op schema

14/04/18 om 11:30 - Bijgewerkt op 12/04/18 om 11:31

De bouw van twee nieuwe sporthallen is van start gegaan. Aan het Minneplein komt er een omnisporthal en aan de Leopold III-laan wordt het een turnhal. Doel is om beide sporthallen klaar te hebben tegen het voorjaar van 2019.

Met de realisatie van deze twee bouwprojecten kan de Ieperse sportdienst de stijgende vraag naar sportinfrastructuur invullen. Dat vertelt ons sportfunctionaris Ivan Decroix. "Aan het Minneplein komt er een omnisporthal met drie beuken. De toegang voor de sporthal zal zijn aan de kant van de huidige parking van het KTA, die we gezamenlijk zullen gebruiken. Alle zaal- en balsporten zullen er gespeeld worden. We voorzien geen voorzieningen competities, zoals tribunes, cafetaria of elektronisch scorebord. Aan de Leopold III-laan krijgen we een turnhal, die aangebouwd wordt aan bestaande sporthal 2. Vroeger stonden daar kleine voetbalkleedkamers. In de turnhal zal het gaan van kleuterturnen over tumbling tot ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!