Boezemvrienden rijden 6.500 kilometer met motor voor het goede doel

15/03/19 om 07:15 - Bijgewerkt op 14/03/19 om 14:13

Boezemvrienden Wim De Coene en Jan Naessens doorkruisen Marokko vanaf 29 april. Ze gaan drie weken met de motor op pad voor het goede doel. Het was Wim die met het unieke idee op de proppen kwam. "Maar ik was heel blij toen Jan op mijn uitnodiging inging. We zijn vrienden voor het leven."

De twee mannen hebben een leidinggevende functie in het bedrijfsleven. Wim De Coene woont met zijn vrouw Ann Neyens en de kinderen Louis (19), Marlies (18) en Jasper (11) in de Eksterstraat in Torhout en Jan Naessens met zijn vrouw Bieke Van de Venne en dochter Bianca (25) in het Stierenpad in Zedelgem. Wim moet nog 50 worden - op 18 augustus - maar Jan is het al. Hij heeft Abraham vorig jaar op 26 april gezien. De twee kennen elkaar al zeker dertig jaar van toen ze samen bij Siemens in Oostkamp werkten. Wim startte er als programmeur en Jan als elektricien. Het klikte meteen op elk vlak tussen hen en ze zouden elkaar nooit meer uit het oog verliezen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!