Boer Luc Seys: " "Wij zijn eigenlijk ook maar een doodnormaal koppel, hoor!"

08/02/19 om 07:15 - Bijgewerkt om 08:14

Een koppel zoals een ander, zo noemen Vicky Velghe en Luc Seys zichzelf. Al ontdekte Vicky zes jaar geleden wel dat Luc een vrouwelijk kantje heeft. Iets dat hij zelf al jaren wist, maar tot dan niet voor was uitgekomen. Maar die schade haalt hij ondertussen ruimschoots in. Als travestiet Showqueen Mey schittert Luc elke week op een of ander West-Vlaams podium. En Vicky, die ontpopt zich dan telkens in de coulissen tot de perfecte assistente. "Wij zijn eigenlijk ook maar een doodnormaal koppel, hoor!"

Loonwerker Luc Seys (48) verborg zijn vrouwelijk kantje al jaren, toen zijn vrouw Vicky Velghe (43) het zes jaar geleden toevallig ontdekte. "Hoe dat precies gegaan is, weet ik niet meer juist", begint Vicky. "Maar ik weet wel nog dat ik helemaal uit de lucht viel." Vicky had uiteraard heel wat vragen voor Luc, de man met wie ze op dat ogenblik al twintig jaar samen was.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!