Boekenverkoop uitgegroeid tot complete kermis in Oostrozebeke

06/07/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 04/07/18 om 21:18

De Peloezefeesten zijn een vaste traditie geworden bij het begin van de zomervakantie. Wat ooit begon met een boekenverkoop van de bib is uitgegroeid tot een aantrekkelijk feestprogramma voor jong en oud voor sportievelingen en muziekfanaten. De feestelijkheden vinden plaats op het grasplein tussen gemeentehuis en de bibliotheek.

De Peloezefeesten die dit weekend plaatsvinden, hebben als sinds het begin één ingrediënt waarmee de feestelijkheden ook starten: de verkoop van afgedankte boeken uit de bibliotheek en dit tegen een prikje. Vanaf 14 uur kunnen schattenjagers gaan snuffelen in het aanbod aan boeken terwijl de allerkleinsten kunnen genieten van goocheltrucs in het gemeenschapscentrum Mandelroos. De voorstelling is helemaal gratis. Na de voorstelling en de kinderanimatie zijn er gratis ijsjes te verkrijgen en zijn er ook schminksters aanwezig en kunnen de kinderen ravotten op het springkasteel.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!