Blankenberge: "Altijd graag in de belangstelling gestaan"

26/01/18 om 03:12 - Bijgewerkt op 27/01/18 om 11:11

Nooit nog Winterpret met de smurfen, Maya de Bij of Blankenberge in 2050 in de Ontmijnerslaan: met zijn laatste kersttafereel Blankenberge Bruist gaf Gaston Sampson, in Blankenberge gekend lik e roste klute er echt de brui aan. Maar de Sam eindigt in schoonheid, met de Kraktitel op zak.

"Ik ben er de voorbije weken wel mee bezig geweest, met die Krak-verkiezing. Iets winnen is altijd leuk hé, en de vier andere genomineerden waren allemaal straffe tegenkandidaten. Mijn overwinning zal wel uit de schoot van de seniorenraad komen, voorzitter Suzy heeft een mailbestand met zesduizend adressen", glimlacht Sam. "En die overwinning doet deugd ja, je mag niet vergeten dat ik maar van simpele komaf ben. Ma is met haar vier kinderen alleen uit de oorlog gekomen en ik ben zelf niet lang naar school geweest. Ik kom uit de werkende klasse maar ben altijd enorm leergierig geweest... En trots op wat ik verwezenlijkt heb. Naar het schijnt hebben ze mij nu ook voorgedragen voor de Cultuurprijs."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!