Bjorn Delaire verkoopt ‘Kalenders for Life’

© KDS
Redactie KW

Bjorn Delaire uit Ingelmunster verkoopt in de regio ‘Kalenders for Life’. Vijf jaar geleden geraakte de jongeman betrokken bij een zwaar ongeluk waardoor hij vanaf zijn middel verlamd raakte. Dankzij To Walk Again, het revalidatiecentrum van Marc Herremans, mocht hij de afgelopen maanden ervaren hoe het is om weer rechtop te wandelen aan de hand van een staprobot. Voor dat goede doel verkoopt hij nu kalenders.

“Afgelopen zomer ben ik de uitdaging aangegaan om 100 dagen lang in een ander zwembad te duiken. Ik ben over heel West-Vlaanderen en verder uitgenodigd”, vertelt Bjorn. “Daarvan zijn ludieke foto’s met pruiken of andere attributen gemaakt. Die beelden kregen een plekje in de kalender, net als enkele foto’s van mijn modellenwerk bij So Yes en revalidatiecentrum To Walk Again.”

Bjorn liet 3.000 kalenders drukken die hij verkoopt tegen 10 euro per stuk. “Ze zijn verdeeld in handelszaken over de hele regio. Wie ‘Kalender for Life’ intikt op Facebook, zal heel wat locaties kunnen terugvinden.”

(NVH)

Afgelopen zomer streken wij samen met Bjorn neer aan de oevers van de Leie. Dat diepgaande Leiegesprek kan je hier nog eens opnieuw lezen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier