Bijna 11.000 euro aan achterstallige belastingen geïnd bij verkeerscontroles in De Haan en Bredene

07/11/18 om 18:40 - Bijgewerkt om 18:39

De politie van Bredene/De Haan en de Vlaamse Belastingdienst (VLABEL) deden woensdag gezamenlijke verkeerscontroles met interceptie langs de Vosseslag te De Haan en langs de Fritz Vinckelaan te Bredene.

Bijna 11.000 euro aan achterstallige belastingen geïnd bij verkeerscontroles in De Haan en Bredene

© Foto PZ Bredene/De Haan

Daarbij werden zo'n 750 voertuigen door VLABEL gescand en door de politie op snelheid gecontroleerd. Op die manier kon 10.778,19 euro aan openstaande belastingen geïnd worden. 35 voertuigen reden te snel.

Daarnaast werden 7 boetes onmiddellijk geïnd voor gsm-gebruik achter het stuur en niet-dragen van veiligheidsgordel. Een bestuurder kreeg een proces-verbaal omdat zijn voertuig niet verzekerd en niet ingeschreven was en hij geen houder van een rijbewijs was.

Verder werden 15 processen-verbaal van waarschuwing uitgeschreven wegens het niet kunnen vertonen van een rijbewijs, inschrijvingsbewijs, identiteitskaart of geldig verzekeringsbewijs, technische gebreken (banden, lichten, ...).

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!