Bieke, Carmen en Markske van FC De Kampioenen overrompelen Ring Shopping Kortrijk

Carmen, Bieke en Marske waren op bezoek in het Ring Shopping. © JVGK
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

Woensdag was er veel volk in Ring Shopping. Loes Van den Heuvel (Carmen), An Swartenbroeckx (Bieke) en Herman Verbruggen (Markske) kwamen langs voor een meet & greet naar aanleiding van de nieuwe F.C. De Kampioenenfilm ‘Forever’.

Honderden en honderden geïnteresseerden schoven van 12.30 uur geduldig aan in de rij om kort een praatje te kunnen maken met hun idolen en samen op de foto te staan. Velen hadden persoonlijke geschenken mee. Zo was er iemand die een doos chocolademelk mee had voor Markske. De fan wist blijkbaar dat Markske enkel chocolademelk drinkt.

Deze fan weet dat Markske enkel chocolademelk drinkt.
Deze fan weet dat Markske enkel chocolademelk drinkt.© JVGK

Ook Anaïs was van de partij met haar ouders Cynthia en Tommy Pattyn. “Ik heb enkele getekende foto’s gekregen”, glundert Anaïs. “We zijn fan en hebben deze week de film gezien. Het is mooi en om te lachen. Mama is fan van Carmen, ik van Markske en papa van Xavier”, verklapt Anaïs.”

We zien Anaïs met haar ouders Cynthia en Tommy Pattyn.
We zien Anaïs met haar ouders Cynthia en Tommy Pattyn.© JVGK

Ook mama Cynthia is fan. “Zelfs alle herhalingen blijven we volgen, al is het voor de tiende of twintigste keer. Het steekt nooit tegen. Het is een reeks met voor elk wat wils hé. Ze mogen meer zulke dingen organiseren.”

(Peter Van Herzeele/foto’s JVGK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier