Bevriende koppels organiseren eind juni gezinsvriendelijk kampeerweekend in Lichtervelde

Vijf bevriende koppels starten de zomervakantie met een gezinsvriendelijk kampeerweekend. © foto Kurt
Redactie KW

Wie in gezinsverband van kamperen wil genieten, kan eind juni terecht aan Radar Afrit 9. Daar organiseren vijf bevriende koppels van 28 tot en met 30 juni Radar Love, een gloednieuw gezinsvriendelijk kampeerweekend.

Het gewezen militair domein, met de typerende rood-witte radar is sinds enkele jaren omgebouwd tot een jeugdverblijf met een gebouw en ruime kampeerweide. Net die ruime weide zette vijf bevriende koppels aan tot een gloednieuw gezinsvriendelijk evenement: Radar Love van 28 tot en met 30 juni. De tien vrienden zijn Jan De Decker, Céline Vanwalleghem, Erik Werniers, Brecht Lavaert, Robin Bouckenhove, Tim Vandekerckhove, Wendy Vermaut, Jill Vermeulen, Annelies Couckuyt en Lies Vanderhaeghe.

Samen willen ze de zomervakantie op gepaste wijze inzetten. Met Radar Love mikken ze op gezinnen uit de regio die op zoek zijn naar een unieke kampeerervaring dicht bij huis. “Er is ontspanning voor jong en oud voorzien met kinderanimatie, livemuziek, lekker eten, kampvuur en veel meer”, stelt Jan De Decker. “De bosrijke en landelijke omgeving aan Radar Afrit 9 is vlot bereikbaar en rustig gelegen. Het afgesloten terrein beschikt over alle voorzieningen, is gezellig en veilig voor kinderen.”

Het idee speelde al langer in het hoofd van initiatiefnemer Jan De Decker die dit jaar zijn plan samen met enkele goeie vrienden op poten zet. De organisatie loopt stilaan als een trein. “We streven naar zo’n 50 kamperende gezinnen, in de hoop dat de eerste editie genoeg zuurstof geeft om er een jaarlijks gebeuren van te maken.” Voor niet-kampeerders zal Radar Love vrij toegankelijk zijn.

Belangrijk is dat het zeer betaalbaar zal zijn. We willen er vooral een sociaal gebeuren van maken”, besluit Jan. (BV)

Inschrijven kan vanaf 17 maart. Alle info omtrent het evenement en inschrijvingen kan je vinden via de Facebookpagina ‘Radar Love’.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier