Benefiet van de Veurnse brandweer ‘Fire For Jan’ brengt 13.421 euro op

Op de foto: zittend Jan Bouttry, staand vlnr David Thieren, Mike Lucidarme, Davy Lucidarme, Nathalie en Jurgen Bauden. © José Tyteca
Redactie KW

Een deel van de opbrengst gaat naar hun collega Jan Bouttry, die aan de ziekte ALS lijdt. Het andere deel gaat naar een goed doel voor diezelfde ziekte. Dat wordt dan geschonken tijdens De Warmste Week.

De brandweer serveerde niet minder dan 500 maaltijden en om en bij de 800 bezoekers kwamen naar het benefiet om Jan en zijn familie te steunen. Een reuze tombola met meer dan 700 mooie prijzen zorgde voor een extra bijdrage, allemaal samen goed voor 13.421 euro. De warmte en de bekommernis van alle bezoekers hebben bij Jan, zijn echtgenote Nathalie en hun twee dochters Sofie en Zoë een diepe indruk nagelaten.

Als verrassing had de brandweer ook een afspraak kunnen regelen met Jean-Marie Dedecker, de vroegere judo jeugdcoach van Jan. De brandweer zal met een deel van de opbrengst revalidatiemateriaal aankopen en hoopt volgend jaar een tweede editie te kunnen realiseren.

De brandweer schenkt ook een deel van de opbrengst aan een goed doel voor de ziekte ALS tijdens De Warmste Week.

(jt)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier