Bellewaerde slachtoffer van eigen succes

18/05/18 om 14:00 - Bijgewerkt om 11:56

De abonnementenverkoop die vroeger dan voorzien moet worden stopgezet, het park dat zelfs moet worden afgesloten wegens compleet volzet. Het succes van Bellewaerde heeft ook een keerzijde. "Wie onze abonnementen met winst wil doorverkopen via internet pleegt fraude", zegt An De Ridder van Bellewaerde.

Het mooie weer en de brugdag na Hemelvaart deden veel gezinnen beslissen om op vrijdag 11 mei een uitstapje te maken naar Bellewaerde. Blijkbaar te veel, want omstreeks 15.30 uur plaatste Bellewaerde een bericht op Facebook waarin het potentiële bezoekers opriep om niet meer de verplaatsing te maken omdat er geen nieuwe bezoekers meer zouden worden binnengelaten. "Om nu te zeggen dat ons park overbevolkt was, dat was niet zo", zegt woordvoerster An De Ridder. "We hebben op tijd de deuren gesloten om te vermijden dat het overvol zou geraken. We willen mensen een fijne dag bezorgen en dat gaat inderdaad niet als er te veel volk in het park is."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!