Bedrijf Feestplan lanceert zijn One Stop Shop in Torhout

Valentine Vanwalleghem en haar man Wouter Desmet. © Foto JS
Johan Sabbe

In het pand van de oude rijwielenfabriek Thoria aan de Roeselaarseweg 9 start het plaatselijke bedrijfje Feestplan met zijn One Stop Shop. Kennismaken kan op 7 en 8 december.

De openingstweedaagse start op vrijdag 7 december om 19 uur. Wouter Desmet (38), die samen met zijn vrouw Valentine Vanwalleghem (32) zijn onderneming voor events, catering en verhuur Feestplan runt, verwelkomt er alle geïnteresseerden voor wat een unieke avond moet worden. Het koppel woont in de Kwaplasstraat.

Geen beslommeringen

Feestplan is al een tijdje in de feestbranche aan de slag, maar Wouter en Valentine willen met hun One Stop Shop hun zaak een boost geven. “We hebben niet de bedoeling om een losstaand evenementenbureau of verhuurbedrijf van feestbenodigdheden neer te zetten, want die zijn er al genoeg”, zeggen ze. “Met onze One Stop Shop willen we álles aan elkaar linken. Door al het nodige in huis te hebben dat een klant wil hebben voor zijn evenement, zorgen we voor een complete dienstverlening gecentraliseerd op één plaats: het vroegere Thoria-fabriekje, dat nostalgie uitstraalt. Tijdens de openingsavond van vrijdag 7 december zal kunstenaar David Maertens, bekend van het project Exit 100 in Lichtervelde, de aanwezigen de kans geven om zich in zijn creativiteit onder te dompelen. Op zaterdag 8 december gaat hij dan met de kinderen aan de slag rond kunstbeleving. Het wordt uniek.”

Waar het Wouter en Valentine met Feestplan om te doen is? “Onze missie is het verhogen van de omzet in ondernemingen door het organiseren van evenementen. Daarbij willen we alle beslommeringen van de klanten wegnemen door zelf die evenementen van a tot z in goede banen te leiden. Mail ons: info@feestplan.be.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier