Bas en Hildegard van Ostaden uit Ruiselede: "Volgende zomer willen we een eigen vermout lanceren"

10/06/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 07/06/18 om 17:34

Bas en Hildegard van Ostaden zijn allebei gefascineerd door de wondere wereld van bier en gin. Het koppel leerde elkaar tussen de brouwkuipen van La Trappe kennen en runt anno 2018 een eigen brouwerij, stokerij én heeft een eigen restaurant in Knesselare. "Het meest culinaire koppel van Ruiselede? We genieten gewoon van de mooie dingen die het leven te bieden heeft."

Het verhaal van Bas (57) en Hildegard van Ostaden (42) leest als een roman. Het koppel - dat sinds 2002 getrouwd is - liep elkaar voor het eerst tegen het lijf in de Nederlandse brouwerij waar de bieren van La Trappe het levenslicht zien. "Dat was in 1999", graaft Hildegard in haar geheugen. "Ik werkte toen als bio-ingenieur aan een hogeschool in Gent en werd ingehuurd om de recepturen op punt te zetten. Bas bekommerde zich er om de marketing en voor we het goed en wel beseften, was er een coup de foudre tussen ons. Onze liefde is ontstaan tussen de muren van het klooster. Mooi, toch?"
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!