Barbecue geeft smaak aan jubileumfeest Dagcentrum De Kust

We zien zittend Marnix Vandenberghe, Robert Cools, Sandra Crevits, dokter Frank Declercq en Geert Lauwers. Rechtstaand Greet Decraemer, Martine Vandenberghe, Raoul Laleman, Danny Valkenborgs, Elle Declercq en Aira Lepoudre. (Foto BVO)
Redactie KW

Zaterdagmiddag vierde Dagcentrum De Kust uit Oostende haar tiende verjaardag. Het jubileumfeest vond plaats in ontmoetingscentrum De Schaperye in Stene en bestond uit een barbecue ten voordele van dagcentrum De Kust. Om de 350 eters de kans te bieden aan te schuiven aan tafel, kozen de organisatoren ervoor om twee shiften in te richten.

Het dagcentrum De Kust biedt begeleiding en ondersteuning aan mensen met een ongeneeslijke , progressieve , levensbedreigende aandoening en aan hun naasten. Het centrum bevindt zich in de Pater Pirelaan 6 in Stene.

Na tien jaar besliste het team van Dagcentrum De Kust om te stoppen met de jaarlijkse barbecue. Vrijwilligers en personeel zoeken een nieuwe formule om Dagcentrum De Kust de komende jaren in de spots te plaatsen. Het dagcentrum functioneert onder de vleugels van het Sociaal Huis Oostende.

(BVO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier