AZ Zeno opent deuren nieuwbouw voor grote publiek

Volgend weekend opent het gloednieuwe AZ Zeno de deuren voor het grote publiek.
Redactie KW

Op zaterdag 2 en zondag 3 december opent AZ Zeno de deuren voor het grote publiek. Tussen 10 en 17 uur krijgen bezoekers een unieke blik achter de schermen van de nieuwbouwcampus.

Het opendeurweekend is een unieke kans om de nieuwbouwcampus van dichtbij te leren kennen. Geïnteresseerden kunnen, aan de hand van een boeiend parcours door het gebouw, kennismaken met de nieuwe campus. Patiëntenkamers met zicht op de groene omgeving, digitale en hybride operatiezaal, vernieuwde spoedgevallen, het moeder-kind centrum en tal van andere medische diensten wachten op een eerste bezoek.

Open Zeno dagen

De organisatie en lokale politie nemen diverse verkeers- en veiligheidsmaatregelen om de Open Zeno dagen vlot te laten verlopen. Zo zal er om de 10 à 15 minuten een gratis shuttlebus rijden vanaf het station van Knokke naar het nieuwe ziekenhuis. Wie te voet of met de fiets komt, kan het ziekenhuis het beste bereiken via de Kalvekeetdijk en de Natiënlaan. Aan de hoofdingang van het ziekenhuis is er een fietsenberging voorzien.

Gratis shuttlebus

Houd er rekening mee dat de laatste bezoekers om 16 uur worden ontvangen op de nieuwbouwcampus. De laatste bussen vertrekken om 18 uur van het ziekenhuis naar de parkings ‘station Knokke – terreinen Duinenwater’ en ‘Sluisstraat’. Kom je uit de richting Brussel, Brugge, Antwerpen? Plaats je wagen bij voorkeur op de parking ‘Sluisstraat’. De Sluisstraat wordt het hele weekend afgesloten tussen de Natiënlaan en Dudzelestraat en ingericht als parking. Ter hoogte van de Natiënlaan is de halte voor de shuttlebus voorzien.

Opgelet! In de nieuwbouwcampus zijn nog geen rolwagens beschikbaar. Huisdieren zijn niet toegelaten tijdens de rondleiding. Voor meer info over de Open Zeno dagen kan men terecht op www.azzeno.be.

(DM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier