Automaat brengt raad in Gullegem

© TG
Redactie KW

Na Wevelgem heeft nu ook Gullegem een automaat met Wevelgemse Kadobonnen. Vanaf nu kan je er elke dag van de week, de klok rond, terecht voor dit mooie cadeau.

De automaat staat naast de parking in de Peperstraat, recht tegenover het gemeentehuis. Je vindt er naast Wevelgemse Kadobonnen ook grote en kleine restafvalzakken en PMD-zakken. Binnenkort komt er ook nog één bij in Moorsele, met zowel Kadobonnen als restafvalzakken en PMD-zakken

De Wevelgemse Kadobon werd gelanceerd in september 2015. Intussen werken er al (precies) 200 deelnemers aan mee. Sinds de start werd al voor 301.355 euro aan bonnen verkocht, dat zijn centen die rechtstreeks naar de lokale economie terugvloeien. In 2015 werden er 1878 bonnen verkocht, in 2016 7019, in 2017 8122 bonnen en 2018, tot en met vandaag, 8238 bonnen. Een realisatie van schepen Marie De Clerck die eind dit jaar afscheid neemt als schepen.

De Clerck was twee legislaturen lang schepen van onder andere lokale economie. Ze wist op haar eigen manier een mooie stempel te drukken op het ondernemerslandschap in Wevelgem en deelgemeentes. De oudste dochter van Stefaan De Clerck heeft het hard op de tong en zal zeker gemist worden in het college. Ook binnen de administratie wordt ze erkend voor het enorme respect dat ze tegenover iedereen toont.

(TG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier