Authentiek woonschip uit 1889 ligt te koop in Brugge

01/12/17 om 13:53 - Bijgewerkt om 13:51

Langs de Ringvaart in Brugge ligt een authentieke rijnaak te koop. Het schip RIO Claro werd gebouwd in 1889 en is volledig aangepast aan de moderne noden van een woonschip. Sterker nog: het is met een lengte van 77 meter en bewoonbare oppervlakte van 760 vierkante meter de grootste in de ruime omgeving van Brugge. Acht slaapkamers, drie badkamers en ruim terras inbegrepen.

Vele Bruggelingen was het ongetwijfeld al opgevallen: het imposante schip Rio Claro langs de Ringvaart heeft een bordje 'Te koop' aan de romp hangen. Het is eerder uitzonderlijk dat zo'n uniek eigendom op de markt komt. Het woonschip is in zeer goede staat en meteen instapklaar voor potentiële kopers. De bewoonbare oppervlakte van 760 vierkante meter spreekt alvast tot de verbeelding. Aan ruimte is er dan ook geen gebrek. Het schip is onderverdeeld in verschillende compartimenten en telt alles samen acht slaapkamers en dr...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!