Anzegemnaar Manuel Noppe vermist na vertrek uit AZ Groeninge

12/10/17 om 16:48 - Bijgewerkt om 16:51

Politie en vragen roepen op om uit te kijken naar de 56-jarige Manuel Noppe uit Anzegem. De man is vermist nadat hij zondagochtend het AZ Groeninge aan de Kennedylaan in Kortrijk verliet.

Anzegemnaar Manuel Noppe vermist na vertrek uit AZ Groeninge

© GF

Manuel Noppe, een 56-jarige Anzegemnaar werd het laatst gezien op zondag 8 oktober 2017 omstreeks omstreeks 8.53 toen hij te voet het AZ Groeningeaan de Kennedylaan in Kortrijk verliet. Hij werd toen gefilmd door de bewakingscamera's, maar sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

Manuel meet 1m65 à 1m70 en is normaal gebouwd. Hij heeft donkerbruin haar met voorhoofdskaalheid en een dikke snor. Hij heeft tatoeages op de armen en witte pigmentvlekken op zijn handen. Manuel droeg bij het verlaten van het ziekenhuis een lange groene legerjas, een witte shirt en een wijde jeansbroek.

Anzegemnaar Manuel Noppe vermist na vertrek uit AZ Groeninge

© GF

Hebt u meer informatie over de man of weet u waar hij verblijft, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu..

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!