Anneleen De Roo volgt Jo Vettenburgop als directrice bij Curando in Ruiselede en Dentergem

© Foto WV
Redactie KW

Na zeven jaar trouwe dienst en toegewijde inzet neemt directrice Jo Vettenburg op vrijdag 14 december afscheid van de bewoners en personeelsleden van de woonzorgcentra Sint-Jozef in Ruiselede en Mariaburcht in Dentergem.Onder haar impuls werd de werking van Curando uitgebouwd tot een geïntegreerd aanbod van zorg- en dienstverlening voor de hele regio.

Jo Vettenburg studeerde in 1975 af als maatschappelijk assistente en behaalde in 2008 haar masterdiploma in het sociaal werk. Werkervaring deed ze op in de woonzorgsector alvorens in 2011 de stap te zetten naar de directeursfunctie in vzw Curando.

Ook thuisverpleging

In de voorbije jaren leidde Jo de zonale werking van Curando in de regio rond Ruiselede en Dentergem. Naast de bestaande woonzorgcentra en de assistentiewoningen Ter Molen werd het zorgaanbod uitgebreid met een nieuw dienstencentrum en dagverzorgingscentra, Den Tap in Ruiselede. Sinds januari 2018 wordt de dienstverlening verzekerd in de nieuwe assistentiewoningen Curaremos in Tielt en via Cura wordt thuisverpleging aangeboden in de ruime regio.

Feestelijke avond

Jo Vettenburg werd door medewerkers, bewoners en vrijwilligers van Sint-Jozef en Mariaburcht bedankt met een mooi feest. Op de feestelijke avond werd Anneleen De Roo, tot vandaag beleidsmedewerker kwaliteit van vzw Curando, voorgesteld als nieuwe directrice van de woonzorgzone Curando Midden.

(WV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier