Anastasya Chernook schuwt geen enkel taboe in haar vlogs

21/06/18 om 22:59 - Bijgewerkt om 22:58

Ze toont op haar vlogkanaal haar leven. De glamoureuze, maar ook de minder glamoureuze kant ervan. En daarbij schuwt ze geen enkel taboe. "Alleen over politieke kwesties hou ik mijn mond."

Anastasya Chernook (24) is afkomstig uit Aartrijke, woonde daarna enkele jaren met haar vriend René Degroote in Knokke en verhuisde in november 2017 naar Zwevezele, weer naar de roots van René. "Al is het van allebei onze droom om ooit nog naar Los Angeles te verhuizen", begint Anastasya, die in het dagelijkse leven de kost verdient als marketing en branding consultant, creator en beauty influencer. Een hele mond vol dus. "Kort uitgelegd komt het erop neer dat ik de marketing en branding uitwerk en de social media verzorg voor mijn klanten. Het hoogwaardige cosmeticamerk Juliette Armand en schoonheidssalon Nutri Science Clinic in Brugge zijn bijvoorbeeld twee van mijn klanten."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!