An-Sofie Carly: "Bodybuilding alleen voor mannen? Ik ben vrouwelijk, supervrouwelijk!"

13/07/18 om 08:30 - Bijgewerkt op 12/07/18 om 15:53

An-Sofie Carly traint tot zes keer per week om in december te kunnen schitteren op de SAP-cup, een krachtsportspektakel voor bodybuilders. "Ik heb mij echt waar nog nooit zo gevoeld in mijn vel, zowel fysiek als mentaal. Jammer genoeg rusten nog veel vooroordelen op bodybuilding. Het is nochtans niet ongezond en het is al zeker niet enkel een sport voor mannen", is An-Sofie strijdvaardig.

An-Sofie Carly (27) woont in Sint-Andries en baat sinds augustus 2015 het schoonheidsinstituut Esthetiek An-Sofie uit langs de Kerkeweg in Snellegem. In 2016 dong ze mee naar het kroontje van Miss Wellness Beauty en werd ze eerste eredame. Vandaag werkt de schoonheidsspecialiste toe naar een nieuwe uitdaging: de SAP-cup waarbij SAP staat voor strength and physique een krachtspektakel dat dit jaar plaats heeft op 8 en 9 december in Nederland. "Toen ik deelnam aan Miss Wellness Beauty wou ik iets doen aan mijn uiterlijk. Logisch toch als je op een podium moet verschijnen voor 500 mensen?!", lacht An-Sofie.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!