Aftellen naar de Instuif van de Chiro

Enkele van de Chiroleidsters die het best zien zitten voor hun grootse instuif met vlnr. Ellen Vanpoucke, Judith Hoste, Jessica Lannoo, Flore Vanryckeghem, Sophie De Donder, Emilia Selis, Marie Goemaere en Delphine Heyse. © MVD
Redactie KW

De festiviteiten van de jeugdbewegingen volgen elkaar in snel tempo op. Na Chiro Sellewie en vorig weekend de fancy fair van de scouts en gidsen is het vanaf vrijdag 14 september de beurt aan Chiro Joeki.

“Een weekend voor groot en klein, in de gezelligheid van onze Chiro. Er staat heel wat op het programma”, beloven de groepsleidsters Marie Goemaere en Judith Hoste.

Vrijdag is er vanaf 19.30 uur een video-avond over het voorbije kamp en op 21 uur staat een verrassingsoptreden geprogrammeerd. De eerste feestavond wordt afgerond met een karaokeavond.

Joekilicious

Zaterdag start om 14 uur het volleybaltornooi en vanaf dat uur start ook de heerlijke fiets- en wandeltocht met onderweg versnaperingen. Voor de kids is er vanaf 18 uur een kinderfuif en de andere danslustigen starten om 21 uur met de Joekilicious.

Ook zondag is er feest met vanaf 11 uur aperitief en een uurtje later kan aangeschoven worden voor het feestmaal. Traditioneel is dit een recept van de vroegere proost Joos Marechal met daarbij kroketjes. Reserveren kan op 0477 37 05 83. In de loop van de namiddag is er het vervolg van het volleybaltornooi en voor de kids is er om 15 uur een filmvertoning. (MVD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier