Acht Izegemnaars juichen Duivels vanmiddag toe in Moskou

23/06/18 om 07:44 - Bijgewerkt op 22/06/18 om 14:45

De Panamezen kregen drie goals aangesmeerd en dus is de eerste overwinning voor de Rode Duivels op het WK in Rusland een feit. Op papier zijn de volgende tegenstanders altijd wat moeilijker en dus wacht nu zaterdag een al iets pittiger match tegen Tunesië. Om ons nationale elftal de nodige steun te geven zijn acht stadsgenoten in groep naar Moskou afgezakt om er de tweede groepswedstrijd te volgen.

Vrienden Dieter Popelier, Bram Demeyere, Ruben Roelens, Tom Kerckhof, André Kerckhof, Pieter Naert, Brecht D'Artois en Frederic Declerck bliezen woensdagavond verzamelen aan het station van Izegem om de lange tocht richting Moskou aan te vatten. Na een vlucht met Aeroflot landden ze donderdagochtend rond 4 uur op Russische bodem. "Het idee om samen naar een match van de Belgen op het WK te gaan kijken rijpte vorig jaar", vertellen neven Tom en André Kerckhof. "Al vlug vonden we zes andere vrienden die ook wel mee wilden gaan....

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!