Aan Tafel bij Pascal Van Heerswynghels: "Brood geruild voor bloemen"

25/05/18 om 07:10 - Bijgewerkt op 24/05/18 om 17:08

Aan Tafel brengt ons deze week bij de familie Van Heerswynghels in de Fortuinstraat. Daar houden ze echt nog van samen eten. Afwisselend staan Eric, Francine en Pascal achter het fornuis en ook de tafel wordt mooi aangekleed. Dat kan ook moeilijk anders bij Pascal, uitbater van bloemenzaak Flowers Design Pascal.

Aan tafel zitten Eric Van Heerswynghels (68), Francine Vermeire (63), Pascal Van Heerswynghels (47) en Lucas Van Heerswynghels (12). Het gezin is bekend, want ze hebben 28 jaar lang een bakkerij gerund in de Fortuinstraat, waar Eric en Francine in de winkel stonden terwijl Pascal bakte. Het was woensdagavond Pascal die aan het fornuis had gestaan voor het avondmaal. Hij zorgde ervoor dat alles klaar was tegen half zes, zodat ze allen aan tafel konden genieten van een heerlijke maaltijd, want om 18 uur sluit de zaak Flowers Design Pascal. Af en toe is er eens discussie wie er precies zal koken, want zowel Eric, Francine als Pascal koken graag en pakken telkens uit met verrassingen.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!