Aan tafel bij de familie Defever: "Op reis willen we alles zien"

24/11/17 om 14:12 - Bijgewerkt om 14:10

We brachten deze week een smakelijk bezoek aan Piet Defever, Wivien Desimpelaere en haar zoon Michiel De Vlaminck in Heule. "Vroeger stond ik nooit achter het fornuis, vandaag maak ik er met veel plezier mijn werk van", zegt Piet.

De wortels van de 60-jarige Piet Defever liggen in het mooie Kooigem, maar toen het huis van zijn zus in Heule vrij kwam, twijfelde hij niet. Piet is de trotse vader van Melanie (39), Dieter (36) en Jan (33). De kleine Raphaël, geboren in april, en Abel, geboren in oktober, zijn zijn lieve kleinkinderen. In maart vorig jaar kwam Wivien Desimpelaere (57) bij Piet in Heule wonen. Wivien en Piet werken allebei bij de Kortrijkse bibliotheek en vormen sinds 2010 een koppel. "Ik verhuisde met mijn zoon Michiel (25) vanuit Deerlijk", vertelt ze. "Mijn twee andere kinderen, Celien (30) en Cedric (27) wonen al alleen, de 1,5-jarige Bas maakt de familie compleet."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!