A l'Ostendaise serveert het beste uit de Noordzee

15/06/18 om 13:43 - Bijgewerkt op 14/06/18 om 13:44

Tijdens de zesde editie van het culinaire festival A l'Ostendaise op 23 en 24 juni, tonen Oostendse chefs op het Zeeheldenplein naar goede gewoonte dat ze klaar zijn voor het nieuwe seizoen. Meer dan twintig restaurants serveren er hun specialiteiten, met extra aandacht voor al het goede dat de vissers naar de stad brengen. Daarnaast kunnen bezoekers verschillende demonstraties en workshops volgen die mee zorgen voor de ongedwongen sfeer die van de vorige edities zo'n succes heeft gemaakt.

De menukaart van A l'Ostendaise legt opnieuw de nadruk op noordzeevis en de vangst ervan, maar daarbij blijft het niet. "Tijdens het weekend leren verschillende chefs hoe je thuis kan koken met niet alleen vis, maar ook met alternatieve en verrassende producten. Zo laat de Bredense chef Donald Deschagt van Le Homard et le Moule zien wat je allemaal kan doen met zeewier, dat hij als de groente van d...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!