55ste Tinekesfeesten in Heule officieel geopend

Opening Tinekesfeesten met de nieuwe Tineke Tattoo. Op de foto zien we van links naar rechts voorzitter Matthias Vanwildemeersch, burgemeester Vincent Van Quickenborne en voorzitster Liza Verhelle met de nieuwe tatoeage. © KDS
Redactie KW

Een weekend lang gaan alle Heulenaars feesten en wordt er een Tineke van Heule verkozen.

Het thema van de feesten is Caraïben. Zo kom je dit weekend ongetwijfeld piraten, kapitein eenoog en schatten tegen. Ook was er een talrijke opkomst van politici van diverse pluimage, op zoek naar supporters voor hun verkiezingen. Burgemeester Vincent Van Quickenborne wist zich snel in te leven en liet zich verstoeren met een Tinekes Tattoo. Met een korte maar krachtige speech opende hij officieel de feestelijkheden.

Een female jazzband met vier straffe madammen was de opener van de feestelijkheden. De jongeren stonden te popelen om te dansen en uit het dak te gaan met dj Veste oftewel Jasper Vanwildemeersch, goed voor een feest tot in de vroege uurtjes. Voor de ouderen is deze officiële opening de place to be waar men elkaar ieder jaar weer ontmoet.

Heule is een weekend lang in de ban van de Caraïben met optredens, verkiezingen, avondmarkt, Heulse stoten, kinderdorp en andere activiteiten. Waar is dat feestje? In Heule!

(CHH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier